Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Η τιμή μιας δυναμικής ιστοσελίδας

Η τιμή μιας δυναμικής ιστοσελίδας
Το κόστος κατασκευής μιας ιστοσελίδας είναι ένα αρκετά σχετικό μέγεθος. Σε πολλές περιπτώσεις, ιδιαίτερα στις δυναμικές ιστοσελίδες,  διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τις ανάγκες της κατασκευής τους, τον όγκο και το χρόνο της εργασίας που απαιτούν και τον βαθμό δυσκολίας τους. Έτσι δεν μπορεί να διαμορφωθεί ένας τιμοκατάλογος που εκ των προτέρων να κοστολογεί κάθε περίπτωση ιστοσελίδας.
Για την κατασκευή και απόκτηση μιας ιστοσελίδας, πρέπει, να καταγράψετε τις ανάγκες σας, δημιουργώντας μία λίστα με τις προδιαγραφές της ιστοσελίδας που θέλετε να αποκτήσετε.
Ενδεικτικές προδιαγραφές, λειτουργίες, δυνατότητες και χαρακτηριστικά για μια δυναμική εταιρική ιστοσελίδα:
Να γίνει η καταχώρηση domain name και ενεργοποίηση web hosting σε server
Να υπάρχει μία σελίδα με πληροφορίες για την Εταιρία
Να  υπάρχει μία σελίδα με πληροφορίες για τα Προϊόντα
Να υπάρχει μία ενότητα παρουσίασης των προϊόντων, ταξινομημένα κατά είδος, στην οποία θα μπορώ να προσθέτω προϊόντα με φωτογραφία και περιγραφή.
Να υπάρχει μία σελίδα με Στοιχεία επικοινωνίας και φόρμα επικοινωνίας με email
Να υπάρχει μία ενότητα με τα Νέα της εταιρίας μου η οποία θα χωρίζεται στις ενότητες Νέα και Δελτία Τύπου. Σε κάθε μία ενότητα από αυτές τις ενότητες να υπάρχει η δυνατότητα να προσθέτουν όσα κείμενα χρειάζονται.
Να υπάρχει προστατευμένη με κωδικό ασφαλείας περιοχή και από εκεί να μπορεί να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.
Να υπάρχει σύνδεση με τα social media για την δικτύωση της Εταιρίας
Να είναι συμβατή λειτουργικά συγχρόνως σε netbook, tamplet και mobile
Να είναι συμβατή τουλάχιστον με τους εξής web browsers: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Coogle Chrome, Opera, Amazonκ.λ.π.
Επικοινώνησε μαζί μας για να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα που εσύ επιθυμείς να έχεις και εξυπηρετεί τις ανάγκες σου! Εμείς θα βρούμε λύση και θα σε εξυπηρετήσουμε με το καλύτερό τρόπο.